Keresés ebben a blogban

2024. május 1., szerda

Nyári videó- indiai zenével

 https://www.youtube.com/watch?v=Oya4x4MdPN0



Csodálatos zenéket találtam A.R.Rahman jóvoltából. A legújabb kis videómat az ő zenéje inspirálta. Hallgasd meg, olvasd el a Nyár című filmecskét, és látogass el az említett zeneszerző oldalára: https://www.youtube.com/channel/UC3mb....

egyszerre több

 Egyszerre több  munkafolyamaton dolgozom. Így viszont sokkal lassabban, mert szétbarkácsolom az időmet. Mindig éppen azzal foglalkozok, amihez van  valami használható ötletem és kedvem. Rengeteg ötletem van, de ezeket össze kell rendeznem és idő kell mire minden kiforrja magát. Olyan az agyam mint egy cukorkás zsák, amiben mindenféle finom édesség lapul teljes összevisszaságban. De én csak a málnás cukrot szeretném.



Készül egy videós klip. Indiai zenére. Nagy felfedezés volt részemről. 
Most az ő zenéit hallgatom.
Rovásos felirat mindenképpen lesz rajta, hiszen azért készül. 

Készül egy rejtvény a Lovas Junior-ba

A verses mese néhány következő versszakát már megírtam, még össze kell raknom a rövidke videókat.
Amíg a Suno engedi az ingyenes használatot, addig mindenképpen szeretném zenés verzióban is elkészíteni. Minden videó más és más zenei stílusban készült. Némelyik egész jó lett.
A Drive -on (PDF- ek rovással)fent vannak már az eddigi részek. (hozzáférés szükséges)

Szotyi és Perec története folytatódik.

Rejtvénnyel ide a blogra is készülök, a terv készen van a füzetemben, skiccek rövid megjegyzésekkel tarkítva, még ki kell dolgoznom.

És még ott van a képregény is Karolina és Leopold kalandjairól. A következő 3 rész már jegyzet alakjában készen van. A következő részhez már a képek alakulóban vannak, csak sokat kell még rajtuk szerkeszteni.

Talán most ennyi cukorkát tudtam hitelen felmutatni a zsákból. (csupa ragacs lett a kezem)
De mivel szeretem az édességet (sajnos) ezért mindig meglepnek újabb és újabb cukorka- ötletek, amik követelik hogy csak velük foglalkozzam. Így ezek a zsákomba sose jutnak, mert egyszerűen túl finomnak tűnnek és egyből elszopogatom őket. Így volt ez az utóbbi két klippel is. Cserháti Zsuzsa gyönyörű hangja és a Korál feledhetetlen száma inspirálta az utóbbi két meglepetés-cukorkát. Ha nem láttad még:

Egy biztos.
Ha a Jó Isten engedi, akkor az idén se fogtok unatkozni velem a blogon, az Instán, Facén, és a YouTubon. A Lovas Junior újságban rendszeresen megjelennek Szotyi és Perec feladatai, amíg szükség van rájuk. 
Tartsatok velünk a nyáron is! És ne felejtsétek:

OLVASS ROVÁST MINDEN NAP!

https://www.instagram.com/rovas_feladatok/    jövő héttől jó pár hónapig csak hozzáféréssel olvasható 





Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *