Szívesen veszem villámlevélben elküldött rovással írt véleményeidet, hozzászólásaidat

mivel a fenti script nem működik az alábbi linket kattintsd. FCK Editoros blogodba tudod beszerkeszteni a kódot. Segítségedre lehet ha vendégkönyvet használsz. Röviden: rovással a vendégkönyvbe ekként írhatsz.

Rovás honlap: Apróságok

2011. augusztus 27., szombat

Muszáj megmutatnom


Csilla küldte ezt a megoldást, pontosabban kettőt, mert a feladatban is két feladat van. 
Teljesen világosan beszélek, cirka negyed 22 kor, és a saját szaftomban, valamint 10 órás Rejtő Jenő hallgatás közben. A pálca a kezemben forog, a terítő készül, közben az Egri csillagok, a Szaturnusz gyűrűi és a játékbaba tánca között próbálok értelmes maradni. (A terítő kiborít mert kevés lesz a fonal. )


Igazi szívmelengető nyári megoldás lett. Az nem baj ha a szívemet melengeti, csak a külső burkomnak elég a jóból. Piroska is elküldte a BD -s szavakkal készült megoldását, megtekinthető a Rovásaitok! menüpontban. Itt fogom gyűjteni őket.

Csilla még egy dologgal meglepett, egy pps-el vagyis egy diafilmmel. Akik még láttak ilyet azt tudhatják milyen varázslatos ezeket a képeket nézegetni, olvasgatni a feliratokat, a vak sötét szobában. 

Annyira aranyos, ahogy számlálgatja a teheneket mind a 8 ujján. Nem Csilla, hanem a török Mehemed aki sose látott tehenet.
Mire ezt a pár sort befejeztem és a helyesírási hibáktól is megszabadultam addigra a srácok ágyban és úgy tesznek, mint akik alszanak. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.