Keresés ebben a blogban

2024. március 15., péntek

SZOTYI és PEREC: A megismerkedés (írta : Kri) 1. rész


QS volt. napfENes, vidAm, SInes , meleg QSi nap. SoTi ennek ellenEre sem Serette ezt a napot. uGanis kedd volt. honnan tudja eG mangalica. hoG kedd van? onnan, hoG minden kedden At jqn a SomSEdEk kisfia, hoG eGwtt tanuljon a gazda fiAval. de ez Cak indok SoTi ingerlEse volt SAmukra a legjobb idQtqltEs. lAssuk be, eGAltalAn nem kedves dolog.

SoTi Seretett a puha sArban fekwdni, de ezeken a napokon a kEt lurkO mindent bevetett, hoG ne tehesse meg.meg voltak rOla GQzQdve, hoG SoTi lusta Es mihaSna. a lovak meNNivel keCesebbek Es fwrgEbbek. GqNqrW nemes Allatok. bezzeg az aSSoNsAg! egES nap Cak heverESik! ezeken a napokon SoTi prObAl lAthatatlannA vAlni, ami termetes alakjAval kEtsEgtelen, hoG lehetetlen vAllalkozAs. prObAl fedezEkbe menekwlni a repwlQ SAraz keNErdarabok elQl. a gazda fia nem volt roSS Gerek, de a barAtja naGon roSS hatAssal volt rA. ez SoTit eGAltalAn nem vIgaStalta. Sorongva vArta mikor leS elwldqzve kedvenc heLErQl.

folytatás egy hét múlva

Instafiók, nyílt napok


Az ünnepre való tekintettel megnyitom az insta fiókomat az érdeklődők számára. 

https://www.instagram.com/rovas_feladatok/

Leopold történeteit ezen a felületen fogom folytatni, tehát ha nem akarsz lemaradni a folytatásról, akkor  kövesd az oldalt. 

A nyílt napok az írásbeli érettségi időpontjáig tartanak. Tehát május 3 után csak akkor éred el a bejegyzéseket, ha követője vagy az oldanak. 

18:00 kor nézz vissza ide a blogra, Perec, Szotyi és Szellő első bejegyzése akkor lesz elérhető.


Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *