Szívesen veszem villámlevélben elküldött rovással írt véleményeidet, hozzászólásaidat

mivel a fenti script nem működik az alábbi linket kattintsd. FCK Editoros blogodba tudod beszerkeszteni a kódot. Segítségedre lehet ha vendégkönyvet használsz. Röviden: rovással a vendégkönyvbe ekként írhatsz.

Rovás honlap: Apróságok

2011. augusztus 23., kedd

Véget ért a móka mára

Zárul Goldenblog móka tára.
A szavazás lezárva.
Most várom az eredményeket. Kíváncsi leszek, hogy egynél több szavazat jött- e.
Ha csak az én szavazatom lesz, az az egy, akkor mélyen magamba nézek s elgondolkodok, hogy van- e értelme tovább vacakolnom, vagy sem.
Bár ti kedves rejtvényfejtők akik nem ültök a babérjaitokon s oldogatjátok a feladatokat, örömöt hoztok leveleitekkel. Szóval a mérleg most erősen billeg.
Megint és ismét. 
De ha feladom, akkor hova teszem a belső késztetést?
És egyáltalán számít -e egy ilyen szavazgatós verseny bármit is , még ha nem is érünk el vele semmit?
A kis közösségünk megvan, néhány kedvelővel, akik csendesen olvasgatják hozzászólás nélkül a facebook os bejegyzéseket.  Ez tény, látom a statisztikát. Lehet hogy nem is számít semmit egy ilyen verseny. 
Hát akkor meg mit is várok? 

Rovas Szabvany betűkészlettel olvashatóak a Napló bejegyzések. (balról jobbra)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jó az oldalad, s ezt a szavazgatós verseny eredményétől függetlenül gondolom így. Többen kéne megismerjék a blogodat (én is csak véletlenül találtam rá), és akkor sokan meggyőződhetnének róla, hogy milyen értékes, "aranyat ér". Egyedül ilyen szempontból érne valamit az a díj (ha te nyernél), hogy többen keresnének rá a győztes blogra kíváncsiságból. De biztos lehetsz benne, hogy a kitartó látogatóid hálásak a munkádért,fáradságodért, amit a szerkesztésbe fektetsz. Nekem nagy öröm, hogy rád találtam legalábbis!
    Csilla

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, majd észre veszed, hogy vannak ilyen hullámvölgyeim, akkor kell egy kis biztatás.:D

    VálaszTörlés

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.