Szívesen veszem villámlevélben elküldött rovással írt véleményeidet, hozzászólásaidat

mivel a fenti script nem működik az alábbi linket kattintsd. FCK Editoros blogodba tudod beszerkeszteni a kódot. Segítségedre lehet ha vendégkönyvet használsz. Röviden: rovással a vendégkönyvbe ekként írhatsz.

Rovás honlap: Apróságok

2011. május 29., vasárnap

Postára adom

Az egyik megy Ausztráliába a másik megy Japánba.
Úgy is rájöttök melyik hova:D
Ezt egy olyan helyre küldöm, ahol most mindenki elkeseredett, és szomorú. A világ ugyan már nem beszél róluk olyan gyakran, de nap mint nap szembesülniük kell a tavaszi katasztrófák következményeivel, hatásaival.

(Az angolságom nem túl jó remélem azért érthető mit akartam írni. Szegény angol tanárnőm hiába próbálta az utolsó évben beletuszmákolni a 4 éves tananyagot a fejembe az utolsó gimis évben. Angol tanárnőink jöttek-mentek szültek vagy csak úgy otthagyták a sulinkat. A magántanulást is félbe kelet hagynom, szóval nem vagyok egy angoltudor. Így jártam.)

Ma rengeteg epret ettünk :D  Kicsit vidámabbra próbáltam venni a rajzot, mert mosolyt szeretnék csalni valakinek az arcára. Szintén zenész, bár kicsit messzebb lakik a felkelő nap országától, ennek ellenére megtartotta identitását.Rovas Szabvany betűkészlettel olvashatóak a Napló bejegyzések. (balról jobbra) Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.