Szívesen veszem villámlevélben elküldött rovással írt véleményeidet, hozzászólásaidat

mivel a fenti script nem működik az alábbi linket kattintsd. FCK Editoros blogodba tudod beszerkeszteni a kódot. Segítségedre lehet ha vendégkönyvet használsz. Röviden: rovással a vendégkönyvbe ekként írhatsz.

Rovás honlap: Apróságok

2011. március 23., szerda

Mesemondó versenyen voltunk

Rovas Szabvany betűkészlettel olvashatóak a Napló bejegyzések. (balról jobbra) Share/Bookmark
a mai nap a verseNrQl SOlt. kb G hOnapja kESwlwnk rA.
kaloCAn a Cokonai utcai oviba mentwnk. nem is tudtam , hoG ott az utcAk kqzqtt eldugva is van eG ovi.36 verseNzQ volt. 25-nek kerwlt sorba katalin lANom. heLezEst a leANzO nem Ert el, eG heLen megakadt, Es aNAt kerte, hoG segItsen.  mondanom sem kell, hoG azon a heLen akadt meg, ahol mEg a tanulAs sorAn eGSer sem. GqNqrWen mondta, kiCit halkan, de teljesen ErthetQen. Elete elsQ megmErettetEse volt.  AjAndEkot is kapott, pocakjat is megtqmtEk, mEg bAbelQadAs is volt az ovonEnik jOvoltAbOl. naGon kESwltek. 12 Eve rendezik meg ezt a verseNt, kaloCArOl Es kaloCa vonzAskqrzetEbQl , Erkeznek a verseNzQk. naGSerW, de fAraStO nap volt. fEl 9-kor kezdQdwtt Es kb dElig tartott. kati hazafelE elaludt az autOban .verseNre vArva. OvonEnit rAbeSelte, hoG Sedje elQ a bAbokat.
 A mesemondO Sekban. A rOka a farkas Es a SegEN ember, katalin 5 Eves.
a babelQadAs
vArjuk a dIkiOStOt
senki nem tErt haza wres kEzzel. Nev serint SOlItottak mindenkit, hoG AtveGe a jutalmat. meg is ErdemeltEk, rengeteg munka van mqgqtte.

4 megjegyzés:

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.