Keresés ebben a blogban

2011. március 3., csütörtök

Évértékelő :D

Rovas Szabvany betűkészlettel olvashatóak a Napló bejegyzések. (balról jobbra) Share/Bookmark
piroskAtOl kaptam

a cImmel kapColatban....remElem Ertitek a trEfAt .
ninC naG felhajtAs , huj-huj hajrA.
Az elsQ fEl Ev volt a blog prObaideje. twrelmet tanultam belQle.
Eleinte kEtsEgeim voltak, leSnek -e olvasOk. de aztAn SEpen elkezdtek CordogAlni, viSSajErni, igen Cak aktIv rovOk. vannak kik Cqndesen jArnak viSSa, Sinte Nomot sem haGva(Cak En lAtom Qket).
Erdekes dolog, mert , ha rAnEztek erre a blogra, Sinte alig van hozzASOlAs. HiS levElben tartjuk a kapColatot, jwnnek a megfeLtEsek, eGEbb infok.


kqSqnqm nektek ezt az Evet, s remElem leSS idQnk, kedvqnk tovAbb foLtatni a rovAssal valO jAtEkot. rESemrQl, ha aprO cigANGerekek is hullanak az EgbQl akkor is  foLtatom a blog ArAsAt. ha kikapColjAk az Aramot akkor valOSInW, hoG nem. de ez a veSEL eGenlQre nem feNeget. de hAt mEg akArmi is tqrtEnhet. amiLen idQket Elwnk..... ezErt prObAllak titeket haGomANos levelezEsbe is bevonni, hoGha arra kENSerwlwnk, akkor tudjuk tartani a kapColatot. Es azt se felejtswk el, hoG a rovAs Iras igazi heLe a papIron van. kEzzel mEgisCak mAs ErzEs a jeleket Irni.



ui: A 2011-es pALAzatra nem jelentkezett senki, tehAt idEn nem leS. kAr. Erdekesnek tartottam volna, de UG tWnik , Cak az En fantAziAmat indItotta el.








kri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *