Keresés ebben a blogban

2011. február 11., péntek

Akkor írjuk rovással

Rovas Szabvány betűkészlettel olvashatóak a Napló bejegyzések (balról jobbra)

Share/Bookmark
aki fel tudta tenni a rovAs betWkESletet, az most olvashatja. kiCit kacifAntos, IG SerkeSteni, mert nem lAtom a rovAs jeleket, Cak ha elQnEzetben megtekintem. de minden fAradsAg megEri. talAn ha meg LeSS az unikOd. erre mEg vArhatunk eG ideig.
nEzegettem, hoG kirakOt hoGan lehetne kESIteni, UG  hoG meskAra fel tudjam tenni. 

megmondom QSintEn 3 manOval nehEz aNagilag kijqnni, IG valami mellEk keresetet kell talAlnom. ezt imAdom CinAlni, hAt miErt ne leGen belQlle valami kis haSnom is.

sajnos most UG tWnik, 3000  alatt nem sikerwl elkESIteni iGENesen, tartOsan a kirakOkat.
ennek is majd eljqn az ideje. de ami kEsik nem mUlik. SEpen alakUlnak az eltervezett dolgok, meLLeket megAlmodok. nem ripS -ropS , de a jO isten segIt, ezt minden pillanatban Erzem.  

2 megjegyzés:

  1. Szia,

    A szerkesztési nehézségre ajánlhatom, hogy a Start/Kellékek/Jegyzettömb (vagy a Word) programot használd. A jegyzettömbnél a Formátum menüben a Betűtípusnál beállíthatod a rovás betűkészletet. Utána simán lehet gépelni, majd beilleszted ide az oldaladra.

    Ha voltak olyanok, akik nem tudták telepíteni a Rovas FS betűkészletet, akkor itt egy nagyszerű telepítőcsomag: http://www.sportspositive.com/rovas/letöltések.aspx ami minden rovás betűkészletet föltelepít a számítógépére.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, megpróbálom úgy is, hátha könnyebb.

    VálaszTörlés

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *