Keresés ebben a blogban

2010. október 8., péntek

Gyermekrajzok

Eddig, értsd és mond, 1 darab gyermekrajz érkezett be a Rémusz bácsi -s felkérésre.
Hát ez van.
Átértékelem lassan a dolgokat, és ha nincs aktív tag azon a néhány emberen kívül akik segítségével átírjuk ezt a könyvet, akkor jövő évben, már törlöm a blogot. Sok idő, és minimális visszajelzés. Mintha takargatni valónk lenne és nem mernénk vállalni önmagunkat.

A játékokat saját magam készítem, boltban nem kapható, tehát magamat adom a jutalmak osztogatásánál. Elkészítése nem kis idő, s a kitalálása sem volt az. nem a vállveregetés hiányzik, hanem az aktív , hasonló gondolkodású emberek hiánya. 

Nahát, megint egy kiborulós bejegyzés. Egyet ilyet már írtam. Most automatában nem küldöm el senkinek, aki rendszeresen olvassa, az olvassa, aki nem az se maradt le semmiről.

Kis idő ráfordítása részetekről, akik ismerik a jeleket, és mégsem jeleztek vissza. (nem nektek szól ez kedves átíró társaim, nehogy magatokra vegyétek.) 

 Már nem is tudom hányadik sort törlöm.

Így be is fejezem. Tehát a lényeg, hogy jövő évben törlöm a blogot, ha nem érzem a visszajelzések alapján, van értelme csinálni. De lehet hogy ezt az előző kiborulásos bejegyzésemben is írtam.
Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

képregény rovással

Video bemutató 23.03.31

Videó bemutató 23.06.24

Videó bemutató 23.06.24
Megjelenített idézet Ady Endrétől

Video bemutató 23.06.17.

Video bemutató 23.06.17.
bibliai idézetek