Keresés ebben a blogban

2010. július 23., péntek

Mézesmadzag

Társas készülőben :D
Saját megvalósítás, végül is nem veszek igénybe profi játékkészítőt.
Amennyire érdeklődtök az egész pályázat iránt, nem is lesz szükség sok példányszámra.
Annyi bizonyos, hogy az őszi téli hónapokban szintén lesz pályázat. Még nem tudom milyen tárgykörben, és milyen feltételekkel. Ez még kialakulóban van az agyamban. A díj ugyan az lesz.


A társasról: 
az egész család játszott vele, mert ugye tesztelni kellett. Beleértve a 4 és féléves lányomat is. Izgalmas volt, egy hétig minden nap játszani kellett, hol egyik hol másik gyerekkel. A játékidő, két személlyel  kb 20 perc, 4 személlyel egy óra.
Akár hányan játszhatják. A mező színek, nem a játékosokat jelzik. Utakat, melyeket végig kell járni. Életutak. Kinek hosszabb, kinek rövidebb. Szerencsésebb, vagy rögösebb, kinek milyen jut. Minden játékosnak minden színt végig kell járni. Jópontokat kell gyűjteni.: kincseket vagyis gyöngyöket. Az a lényeg, hogy minél több gyöngy jöjjön össze. 
Azt hiszem jó játék, felnőttnek és gyermeknek is egészen mást jelent, jelképez. Próbáltam olyat összehozni, amely értéket mutat, mi fontos, mi nem. 
Érdekesség. 
A lányom mivel kicsi, a játék pénzek gyakori szerzését nagy örömmel fogadta, de annál nagyobb volt a bánat, mikor szét kellett osztania, vagy éppen elvesztette a játék során.
Mikor elmagyaráztam mi a játék lényege és miért (Jézuskát is belekevertem a magyarázatba) már a gyöngyöket számlálta rendszeresen, a pénzre nem hajtott. Pedig mennyivel több volt, és mennyivel könnyebben meg is lehetett szerezni. De a gyöngyöt, mikor elvesztette, mert olyan kártyát húzott, bizony eltört a mécses, de nem hagyta ott a játékot, mert még sok sok mező állt előtte, sőt, annyi kört mehettünk amennyit akart, hogy ismét összegyűjtse a gyöngykészletet. :D


 


A játék tábla A4- es méretű, a díszítés saját kreáció,
A kosárkákat magam horgoltam.  :)


Amint a játékpénzek elkészítését kifundálom, hogy nagyobb tételben is készíthessük,
meg is vehetitek majd.
A konkrét ár még kalkuláció alatt van.2-3 ezer forint között lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

képregény rovással

Video bemutató 23.03.31

Videó bemutató 23.06.24

Videó bemutató 23.06.24
Megjelenített idézet Ady Endrétől

Video bemutató 23.06.17.

Video bemutató 23.06.17.
bibliai idézetek