Keresés ebben a blogban

2010. július 12., hétfő

Kérdés minden olvasóhoz

Kérdések merültek bennem fel, az előző hozzászólás kapcsán.
Azt hiszem vannak néhányan akik rendszeresen olvassák a bejegyzéseket.
Hozzátok fordulok, kérlek benneteket, hogy olvassátok át a feladatokat, és írjátok meg nekem, hogy milyennek találjátok őket.


Próbáltam több kategóriát kialakítani, ez a "címke felhőben" is látható. Nem tagadom, bizony van mikor nehéz megfogalmaznom a feladatot, mert a gondolat egyben jön és ki kell a fonalakat bogoznom, no és nem vagyok egy Petőfi Sándor, sem Arany János és Móra Ferenc vagy Fekete István sem.
Szóval az ember - már hogy én- átakarja adni a gondolatot, de teljes egészében nem megy, a fenti hiányosságok miatt.
A feladatokon gondolkodni kell, mert rejtvények. Nem simán csak rovás átíratok, hanem kis fejtörők is. Gondolkodni is kell. Lehet, hogy nem vagy ráhangolódva, mert fáradt az agyad, róni szeretnél de csak úgy egyszerűen minden faxni gondolkodás nélkül olvasni a jeleket, belemerülni , hogy simogassa a lelkedet, mert erre van szükséged.
Sajnos nem nagyon vannak ilyen írások a birtokomban amiket én készítettem, de találhatsz jó néhányat a neten.

Ha tanulni szeretnéd, akkor a kezdők számára készített feladatokat keresd meg, és nyisd ki a rovásjelek tanuláshoz gombot, jobbra. Bogarássz.

Ha pedig friss az agyad mint a koratavaszi hajnali harmat, akkor vedd elő a rejtvényeket akár a pályázatosakat is. Nekem bármikor elküldheted, akár négy hónap múlva is. Legfeljebb nem veszel részt a pályázatom. A pályázat beküldési határideje aug.1.
Eleinte úgy volt, hogy aki minden feladatot beküld, még augusztus hónapban további megmérettetéseket kell elszenvednie. Ez még végül is most is áll, augusztus 1. 24:00 kor derül ki, hogy egyáltalán van e még jelentkező.

Lehet, hogy azért kevés a jelentkező ,mert tényleg suták a feladatok , lehet hogy azért mert nem érdekel sokakat, lehet, hogy azért mert aki olvassa, csak mosolyog az egészen, mert már rég túl van a világmegváltó korszakon. Nem erőlködik, bölcsen figyel, nem megy az események elé, mert tudja hogy azok úgy is megtalálják őt. Tudja, hogy fölösleges és nem is lehet ilyenformán átadni tisztán , romlatlanul a tudást. A net megzavar, eltérít. Többet ér a tiszta emberi szó.
Ezért van , ki csak személyes kapcsolat útján tudja megtanulni a jeleket. Kell a lélek is hozzá. Buzgó , lobogó, örök szerelemmel teli.  Éreznie kell a másiknak ezt a tüzet. Beleivódjon, minden apró csontocskájába, minden apró sejtjébe, ugyan az a tűz.
Ezért nem tanítok itt a neten. Vagy is nem ez a cél, hogy itt tanítsak. Itt élem ki a napi szükségletemet, a rovás szenvedélyemet, ami hiába olyan heves, de még van mit csiszolni rajta.
Tehát segítsetek csiszolni, hogy én is csiszolhassak, mert a kavicsok is akkor lesznek szép simák, fényesek a Duna parton, ha egymáshoz koccanhatnak, és az öreg Duna erősen továbbhajtja őket, hogy nem, még nem vagytok elég simák, még  tovább,.. tovább..




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

képregény rovással

Video bemutató 23.03.31

Videó bemutató 23.06.24

Videó bemutató 23.06.24
Megjelenített idézet Ady Endrétől

Video bemutató 23.06.17.

Video bemutató 23.06.17.
bibliai idézetek